onsdag 29 juli 2009

Mer underhållning på Sala Mässan

Nu är det mindre än en månad kvar till Sala lever upp och folkfesten börjar. Vi kan nu också presentera två nya delar i underhållningsprogrammet, som i år är väldigt brett och passar alla åldrar. Vi är själva väldigt stolta över den underhållning som vi presenterar i år. Glöm inte

Vilda Hjärtan

Det lokalt populära Salabandet Vilda Hjärtan kommer äntra scenen även de. De kom nyligen långt i Sveriges Radios tävling "Svensktoppen nästa". De var dessutom förband till Robert Wells när han gästade Sala Folkets Park. Men nu ska de alltså uppträda inför Sala Mässans publik.

- Vi ser verkligen fram emot det här. Det blir tipptopp. Jag var och kikade på Sala Mässan sist, och det är ju stort att få stå där, säger bandets sångare och gitarrist, Adde Psilander.

Bandet grundades för två år sedan och har behållt samma uppsättning av bandmedlemmar sedan starten, Adde Psilander, Fredrik Ahlin, Björn Pettersson samt Thomas Andersson.

Vilken dag Vilda Hjärtan äntrar Sala Mässans scen släpps senare under augusti på Sala Mässans hemsida.


Out of Control


De sju tjejerna har placerat sig bra på både SM-tävlingar och Europamästerskap och åker till Slovakien för att visa upp sin discodans i september. Men innan det stannar de till på Sala Mässan för att bjuda på en tio minuter lång show i discodans.

- Det kommer bli ett energifullt dansnummer med mycket fart, säger Josefine Vannfält som är en av medlemmarna i dansgruppen Out of Control.

Dansgruppen består av Sandra Johansson, Jessica Vannfält, Agnes Ax, Daniella Olsson, Emma Lundin, Josefine Vannfält, Anna Kahlin och de uppträder på Sala Mässan på lördagen den 29 augusti klockan 11.50. Platsen är stora scenen.

-----
Lite ändring är det iofsj i OOC, daniel ska dansa ist för Dannis eller Sandra...

Va kul att både Addes band och vår dansgrupp är dem stora nyheterna ;) hahah

Inga kommentarer: