måndag 10 augusti 2009

Söndagkväll = Anden i glaset, blinkande lampor, läskiga berättelser


Kvällen började med att jag åkte till Frida dit Nico & mathilda också skulle å käka Thai. En rolig händelse just då - spindeln! hah.

Sen kom Jessie å då hade skulle vi spela anden i glaset, men medans vi väntade på mörkret så berättade onaturliga händelser för varann.. och helt plötsligt ser vi alla att spotlightsen i hyllan inne i vardagsrummet släcktes och tändes. Alla blev lite fundersamma men vi fortsatte att prata, men så börjar lamporna verkligen hur mkt som helst att blinka.. så Alla kollar på varann med ögon stora som globen och Nico säger. Vi drar! Alla SKREK bokstavligt talat och Mathilda blev ett vilddjur som skulle över mig för att slippa gå ut sist haha! Vi sprang in till grannen som är Fridas kusiner. Och skrek, skratta(av nervositet) jag låg på marken ett tag, å på nico spruta tårarna! Ni kan inte ana hur rädda vi var. Så säger fridas farbror: äre lamporna? jaa.. säger vi, då visar han oss att han kan styra Fridas lampor genom datorn... de va alltså han som gjorde det.. med ett gott skratt gick vi tillbaka å började spela...hahah

Jag vet inte om de är så smart att skriva vad som hände, men tror man på anden i glaset så fungerar det! Det gjorde det för oss igår, och de va nog den värsta anden i glaset händelsen jag varit med om. Det var riktigt läskigt! Folk bara gör narr om en om man berättar eftersom de låter så overkligt...får rysningar bara av att tänka på det.. Det kom tårar även här. dock inte från Nico denna gång!

Kvällen slutade med att vi kollade på heartbreak kid, och sen gick vi hem runt 2.

Kommer aldrig glömma denna kväll!!
(bilden är från Nicolinae.blogg.se,för ja hade inga bilder)

Inga kommentarer: