söndag 4 oktober 2009

Lördag

Vakna upp i lelles soffa bredvid henne av att jessie eller såvare mamma som ringde!
gick och och väntade på att pappa & jakob (farbror) skulle hämta upp mig efter de plockat upp Sandrew, de skjussade oss till strägnäs och sen åkte de vidare till Ön.

Alltså seriöst, strägnäs måste vara sveriges tråkigaste stad, iaf en lördag när det regnar och affärerna stängt och man tröttnat på att sitta på ett fik i två timmar och sen gått ut i regnet och hittat en bowlinghall, där man sitter och kollar på match i 20 minuter sen till badhuset för att kolla på folk (rätt kul folk iofsj) sen ut i regnet igen för att gå till Lidl och studera allt de har i ungefär enhalvtimme tills de ringer och nån kommer för att hämta en! fast Sandra gjorde sveriges tråkigaste stad just för den dagen till en ganska kul stad..

mötet vi hade gick på ungefär 10 min. Vi väntade i 4 timmar, de SÖG!

---

Kom hem runt 6, böt om och käka med familjen Jakob vannfält, sen till heby med lite rara töser, Lelle, Janne, Nico, Mathilda!
Vi hamna på en fest mitt ute i ingenstans där de hade 70 travhästar!!Jannike pratar i sömnen och kallar alla fittor, kukhuven och så vidare, inte så värst trevligt, men annars vare rätt kul ;) haha!
Tack för den lördagskvällen/natten!!

---

Inga kommentarer: