måndag 24 maj 2010

SM 2010 avklarat!!

I fredags blev det en mysig kväll framför Tvn med Sandra och jessica, och mamma! vi kollade Talang och röstade på SWEets! gå in på talang på tv4.se och rösta de har fortfarande chans =)
Slingade sandras hår också :)

Lördag: Gick upp tidigt och åkte till bombardier arena (trodde de va ABB arena, vet inte varför jag fick för mig det) Dagen började med Singel, Jessica och Sandra och alla andra presterade jätte bra! Belinda kom 3:a grattis (du var värd bättre)!

Efter singel blev det formation, vi vann med domarbedömning alla ettor!!! :D 3dje året Highlights vinner SM! , woho vi är bäst

Jessie skulle öva lite freestyle efter tävlingen och snubblade på byxorna efter en flickis så hon stukade foten, så vi blev kvar en timme ungefär för hon skulle linda den typ 4 ggr. Tillslut kom vi hem och då packade vi om för dag 2. Mathias kom också och sov hos mig :)

Söndag: Gick upp tidigt, åkte till arenan och taggade för grupp. Pga jessies stukade fot blev vi en man kort så vi dansade första omgången på 6 personer utan att ändra några placeringar, det såg lite sisådär ut. Men efter att james sedan hjälpte oss att ändra om så det blev rätt i plac. så gick det jätte bra i både semifinal och final! vi slutade på en 6e plats och vi är nöjda med det pga omständigheterna. Är stolt över att vi fixade att ändra alla placeringar på typ 20 minuter.
Finalen i grupp var nog bland det roligaste jag varit med om, jag kände så mycket lycka och kärlek till både dansen och Out Of Control!!

Eftersom jessie stukat foten och inte var med i grupp så borde hon kanske inte varit med i Par, men vi körde en gång, det gick jätte bra och det syndes inte att hon hade ont enligt publiken, men vi åkte ut på en gång iaf.. riktigt tråkigt :( vår sista tävling i Sverige.. men vi tar igen det på VM.. hehe

James och belinda vann och var snyggast på golvet!!

Mathias var med och kollade hela dagen tills vi dansat klart =)!

Hade en jätte kul helg med er alla, < 3

Inga kommentarer: